18:10
Продзвенів останній дзвінок

Останній дзвоник у школах - це день, коли перед довгоочікуваними літніми канікулами школярі востаннє сіли за парти. Це день радості та смутку водночас, адже для одних - це чергове закінчення навчального року, а для інших - ще одна сходинка до вступу у доросле життя.

Розпочали урочистості із Державного Гімну України, який найгучніше підспівували учні початкової ланки. Після цього хвилиною мовчання віддали шану полеглим Героям за незалежність та цілісність України.

Приємно було  розпочати церемонію нагородження переможців та призерів   учнівських олімпіад з базових дисциплін та переможців і лауреатів творчих конкурсів та спортивних змагань , бо всі вони спортивні і талановиті, здобули чимало перемог у конкурсах та предметних олімпіадах, на районному та обласному рівнях. Кращим учням були вручені грамоти, сертифікати та Похвальні листи.

Особливими будуть канікули для четвертокласників, адже з нового навчального року вони вже не повернуться до своєї першої вчительки Міклош Олени Юріївни, бо переступили першу шкільну сходинку молодших класів і після канікул будуть глибше пізнавати складний світ науки.

Але головними на святковій лінійці були одинадцятикласники. Адже саме для них востаннє пролунає шкільний дзвінок. Кожен з них вже намітив собі шлях у майбутнє і з нетерпінням чекав миті, коли почне його звершувати. Але все ж, мить прощання зі школою навівала сум, слова набували особливої проникливості. Мабуть, тому так зворушливо тремтіли голоси у кожного випускника, коли вони дякували своїм наставникам. Хвилювалися не тільки випускники, а й їхні вчителі – перша вчителька Густі Тетяна Йосипівна та класний керівник Пугач Жанна Юріївна. Із їхніх вуст пролунали слова про те, що сьогоднішні випускники - це наша велика надія.

Сьогодні на старшокласників з цікавістю дивилися їх молодші друзі – першокласники, які в майбутньому стануть їм гідною заміною.

Ось свято добігло кінця. І чарівний шкільний дзвінок весело задзеленчав у руках першокласниці, яку високо тримав на своїх плечах одинадцятикласник Іпатов Андрій.

Переглядів: 268 | Додав: onokivziz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar