14:00
Свято з нагоди початку навчального року у Оноківській ЗОШ І-ІІІ ст.

       ШКІЛЬНИЙ ДЗВІНОК ПОКЛИКАВ ЗА ПАРТИ

        Вересень традиційно відкриває двері до нового навчального року. Урочисті шкільні лінійки, особлива атмосфера, наповнена дитячим гомоном, хвилюванням, гарним настроєм та запахом квітів, а ще привітання, подарунки та звук шкільного дзвоника, що сповіщає: "Літо закінчилося! Попереду дорога до країни знань, вивчення нових дисциплін, підкорення чергових вершин".

        Перше вересня - по особливому урочистий день, адже з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень до самостійного життя. У цей надзвичайно хвилюючий день в Оноківській ЗОШ І-ІІІ ступенів вітали учнів, батьків та вчителів. Вся шкільна родина зібралася на подвір’ї.

        Для когось цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він проведе межу між дитинством, шкільними роками і дорослим життям. А для нас – першокласників свято Першого дзвоника стало першим у житті. Ми, 18 першачків Оноківської школи. Новий навчальний рік для нас буде першим. Перший дзвоник, який покликав на перший урок, і перша вчителька Тетяна Йосипівна, яка поведе кожного з нас за руку в Країну знань.

        Ми хочемо, щоб перед усіма учнями відкрилися нові горизонти пізнання себе і світу, щоб вчителі надихнулись успіхами вихованців, а батьки – гордістю за своїх дітей.

 

Першокласники НУШ

 та їхні батьки

Категорія: НУШ в дії | Переглядів: 499 | Додав: onokivziz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar